Tine Ar18 Bærekraftig Fornøyde Forbrukere

Bærekraft

Fornøyde forbrukere

Fornøyde forbrukere

Med våre melkebønder, meierier og melkebiler er TINE til stede over hele landet. Det blir lokal verdiskaping av sånt. Vår tilstedeværelse stopper ikke her. Du finner våre produkter på frokostbordet, i matpakka og til fredagstacoen med gode og trygge produkter. Dette gir oss et stort ansvar, men også en stor mulighet til å bidra positivt til den norske folkehelsa. Summen av alt dette og mere til håper vi kan gjøre våre forbrukere fornøyde.

Mat vi kan stole på

Trygg mat handler vel så mye om det du ikke får i deg, som det du får i deg. Uønskede mikroorganismer, kjemikalier og fremmedlegemer vil du ikke ha. God hygiene, dyrehelse, dyrevelferd og fornuftig fôring er vår metode.
Les mer

Vi er til stede

TINE spiller en betydelig rolle når det gjelder å skape liv i små lokalsamfunn. Vi står blant annet bak den største private arbeidsplassen i Gudbrandsdalen. Det handler ikke bare om gudbrandsdalsost, men om kesam, yoghurt og byggrynsgrøt også.
Les mer

For bedre kosthold og ernæring

TINE er en del av nordmenns hverdag, enten vi er på frokostbordet, i matpakka, til fredagstacoen, eller i bagen på vei til trening. Dette gir oss et stort ansvar, men også en stor mulighet til å bidra positivt til den norske folkehelsa.
Les mer