Om TINE

TINE-kartet

TINE med sine syv datterselskaper er til stede i seks land over hele verden. Klikk deg inn og ta en «digital reise» i TINE-land.

TINE-kartet

TINE med sine syv datterselskaper er til stede i seks land over hele verden. Ta en titt!
Utforsk

TINE-kartet

Bruk filteret for å finne de forskjellige lokasjonene eller klikk linken nederst for å lese om alle våre lokasjoner.

Les mer
31

Antall meierier

antall meierier med produksjon av

14

TINE flytende produkter

TINE Flytende produkter inkluderer produksjonsprosessen fra mottak av råmelk og innsatsfaktorer, produksjon av varer og levering til lager. Eksempler på flytende produkter er Tinemelk®, TINE Kremfløte, TINE Yoghurt, Litago® og Sunniva® juice.

7

TINE faste produkter

TINE Faste produkter omfatter produksjonsprosessen fra mottak av råmelk og innsatsfaktorer, produksjon av varer og levering til lager. Av produkter som blant annet sorterer under faste produkter er Norvegia®, Jarlsberg® og TINE Ekte Smør.

10

TINE spesialprodukter

TINE Spesialprodukter omfatter produksjonsprosessen fra mottak av råmelk og innsatsfaktorer, produksjon, modning og pakking. Av spesialprodukter kan nevnes Selbu Blå, Gamalost frå Vik, TINE Pultost og Ryfylkegome.

4

TINE sentrallager og terminaler

TINE Sentrallager tar imot produkter fra produksjonsanleggene for videre foredling, slik som oppdeling til forbrukerpakninger, skiving og riving av ost med mer, samt lagring. TINE Terminaler mottar ferdigvarene for videre distribusjon til kunder.

7

Datterselskaper

TINE har flere hel- og deleide datterselskaper både i inn- og utland. I tillegg til meierivirksomhet omfatter TINEs øvrige virksomheter først og fremst produksjon av næringsmiddelprodukter som juice, iskrem og ferske ferdige matretter.

7

Datterselskaper

Antall lokasjoner

6

Diplom-Is

1

Fjordland

1

OsteCompagniet

2

Norseland Ltd.

2

Norseland Inc.

2

Wernersson AB

1

TINE Ireland Ltd.

6

Land

Antall lokasjoner

45

Norge

2

USA

1

Sverige

1

Danmark

1

Irland

1

England