Om TINE

Våre merkevarer

TINE Gruppa har over 110 merkevarer i Norge. De fleste er meieriprodukter laget på norsk melk, men også juiceprodukter, iskrem, ferdige middagsretter, margariner og desserter inngår i det norske sortimentet.

Internasjonalt har TINE Gruppa datterselskaper i Sverige, Danmark, USA, Storbritannia og Irland.

Melka er fundamentet i TINE Gruppas virksomhet. Merkevaren Tinemelk® er en av Norges mest kjente merkevarer og av stor verdi for TINE. I løpet av de siste tiårene har melkeforbruket gått nedover. TINE søker derfor konstant etter ny anvendelse av råstoffet og tilpasser produktsortimentet etter forbrukernes ønsker og behov. Gjennom innovasjon reduserer TINE stadig sukkeret i produktene vi spiser hver dag uten av smaken endres. Målet vårt har alltid vært å kunne tilby gode alternativer og å gjøre det enklere for folk å velge produkter med mindre sukker – enten det gjelder hverdagsprodukter eller produkter som setter en spiss på lørdagsfrokosten eller festmåltidet.

Her er noen av produktnyhetene fra 2018 fra inn- og utland:

Produktnyheter 2018

TINE Yoghurt Nyt Lakris

TINE Yoghurt Nyt Lakris er en av flere velsmakende varianter i Nyt-serien. Yoghurten inneholder naturlig lakris og kommer i duobeger med lakris- og bringebærstrøssel.

Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker

Piano® Sjokoladepudding UTEN tilsatt sukker er søtet med søtstoff og har 30 prosent mindre fett enn annen sjokoladepudding.

YT® Proteinpudding

YT® Proteinpudding og YT® Proteinshake er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner. Som proteinshaken er også puddingen uten tilsatt sukker. Den er også laktosefri.

Sprett® yoghurt

Sprett® yoghurt, Norges bestselgende barneyoghurt, kommer på klemmepose. Alle sprettvariantene er laktoseredusert, tilsatt vitamin D og uten sukker og søtstoff.

Norvegia® Lettost 16 % fett Staver

Nordmenn spiser mer og mer ost, også når vi er på farta. Norvegia® Lettost 16 % fett Staver, Jarlsberg® Original Staver og Norvegia® Original Staver er perfekte både i matpakka, som kveldssnacks eller om du bare er litt sulten.

Tinemelk® med kaffe og kakao

Tinemelk® med kaffe og kakao er en frisk og lettdrikkelig melk, med lavt fettinnhold og helt uten tilsatt sukker. Den har et naturlig innhold av sukker fra melk. I tillegg er den laktoseredusert og tilsatt vitamin D.

Gryr® Til Matlaging kokos og raps

Gryr® er det første plantebaserte matlagingsproduktet på det norske markedet som både kan benyttes til varm matlaging og piskes til krem. Produktet er basert på kokos- og rapsolje og har en nøytral smak.

TINE Kefir Økologisk Skogsbær

TINE Kefir Økologisk Skogsbær er den første kefiren fra TINE med smak og er den første Kefir-nyheten på 50 år.

TINE Mager Cottage Cheese & yoghurt

TINE Mager Cottage Cheese & yoghurt er laget av 70 prosent cottage cheese, og 30 prosent yoghurt, og er mye saftigere og friskere enn vanlig cottage cheese. Produktet inneholder 2,4 prosent fett og 10 prosent protein.

TINE Lett piskbar fløte

Endelig et lettere fløteprodukt som kan piskes til krem. TINE Lett piskbar fløte har 34 prosent mindre fett enn vanlig kremfløte. Produktet er langtidsholdbart og kan derfor være fint å ha som reserve i kjøleskapet.

Tinemelk® med bringebær fra Vik i Sogn

Tinemelk® med bringebær fra Vik i Sogn er en frisk og lettdrikkelig melk, med lavt fettinnhold og helt uten tilsatt sukker. Den har et naturlig innhold av sukker fra melk og bær. I tillegg er den laktoseredusert og tilsatt vitamin D.

TINE Alpeost

For første gang på over ti år, lanserer TINE et nytt ostehjul. TINE Alpeost er en fyldig, fruktig og smaksrik ost med krystaller og lang aromatisk ettersmak. Produktet er tilgjengelig kun i Meny sine butikker.

Diplom-Is AS

Royal Hjerte

Årets søteste nyhet er kanskje utvidelsen av Royal fra Diplom-is; Royal Hjerte. Dette er en sjokoladeis på pinne, dyppet i melkesjokolade med crisp, med et hjerte av bringebærsorbet.

Wanted Brownies & Caramel

Sjokoladeis i Wanted-serien til Diplom-Is inneholder browniebiter og salt karamellsaus i krumkakekjeks.

Fruitero Bringebær & Jordbær

Smoothie på pinne. Fruitero er en pinneis med bringebær- og jordbærsorbet, som inneholder 50 % bær og kun 72 kalorier.

Fjordland AS

Fjordland til Familien

Etter 20 år med porsjonsretter, lanserer Fjordland endelig sin første familiemiddag. Satsningen har fått navnet Fjordland til Familien – en serie gode og raske hverdagsmiddager til to-tre personer.

OsteCompagniet AS

Fryd Gouda Urter

Fryd Gouda Urter er en hollandsk gouda, mild på smak, med paprika, gressløk og løk. Osten egner seg like godt til ostefat og tapas som til pålegg, og kan skjæres både med kniv og ostehøvel.

Vossarøykt kvitost

Vossarøykt kvitost fra Voss Handverksmeieri er ystet av lokal melk fra Voss og håndverksrøykt med flis fra or og oldertre. Vossarøykt kvitost er en fast hvitost med mild røyksmak, smidig konsistens og lys røykfarget skorpe.